Det du inte vet har du inte ont av

20 June 2019


Kunskap är makt! Därför skickade jag för några veckor sedan några exemplar av Digital Transformation at Scale: Why the Strategy Is Delivery till några av de som har ansvaret för riktlinjerna för digitaliseringen inom det offentliga Sverige.

Boken är skriven av några av de personer som gjorde den här resan i England för tio år sedan och ger konkreta tips på hur vi ska lyckas med digitaliseringen.

Det som är intressant är att boken sammanfaller med hur jag och mina programmeringsvänner tänkt och känner inför digitalisering. Det finnas en väg framåt som bygger på kunskap baserad på erfarenhet från utveckling, istället för gissande och satsningar på buzzwords.

Har du läst den än?

Nå, vilka är det lyckligt lottade?

Nu har ni inte bara ansvaret för digitaliseringen, ni har kunskapen också. Varsågod :)


Skrivet av: Peter Hedenskog